Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2011

Flash 10.2 με σημαντικά βελτιωμένες επιδόσεις και όχι μόνο

H Adobe κυκλοφόρησε σήμερα την τελική έκδοση του Flash 10.2 για Windows/Mac/Linux με αρκετές και πολύ σημαντικές βελτιώσεις.

Η πιο σημαντική είναι η υποστήριξη του Stage Video API το οποίο επιτρέπει την πιο ομαλή αναπαραγωγή video υψηλής ευκρίνειας καταναλώνοντας σημαντικά πιο χαμηλούς πόρους από το σύστημα σας. Το Stage API θα υποστηριχτεί σύντομα από τις μεγαλύτερες ιστοσελίδες με video περιεχόμενο όπως το YouTube, Vimeo, Epix και brightcove με τη χρήση του επεξεργαστή να είναι μειωμένη ως και 85% από την προηγούμενη έκδοση.


Ένα ακόμα σημαντικό χαρακτηριστικό της νέας έκδοσης είναι η δυνατότητα αναπαραγωγής Video σε πλήρες μέγεθος σε όσους χρησιμοποιούν πολλαπλές οθόνες στον υπολογιστή τους. Με αυτό το τρόπο ο χρήστης μπορεί να αναπαράγει το video σε οποιοδήποτε οθόνη επιθυμεί σε πλήρες μέγεθος και παράλληλα να συνεχίζει τη δουλειά του σε διαφορετική οθόνη χωρίς να επηρεάζεται το μέγεθος του video.

Άλλα χαρακτηριστικά του Flash 10.2 είναι η υποστήριξη της επιτάχυνσης γραφικών του Internet Explorer 9.0 μέσω της κάρτας γραφικών, καλύτερη εμπειρία streaming με γρηγορότερη εναλλαγή bitrate ανάλογα με τη κατάσταση του δικτύου καθώς και υποστήριξη H.264 νideo decoding σε όσους υπολογιστές και κινητές συσκευές το υποστηρίζουν.

Download: Adobe Flash Player 10.2
Video Video: YouTuve Video που κάνει χρήση του Stage API
πηγη 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου